Annons
Växjö

De tävlar i P4 Nästa i Kronoberg

Växjö • Publicerad 17 maj 2024
Kye Kepler är med och tävlar i P4 Nästa Kronoberg.
Kye Kepler är med och tävlar i P4 Nästa Kronoberg.Foto: Pressbild

Den 31 maj avgörs finalen av P4 Nästa 2024 Kronoberg. Nu har röstningen dragit igång och det står mellan fyra olika bidrag. Vinnaren i länsfinalen har chansen att ta sig till riksfinalen i P4 Nästa och spelas i Sveriges Radio.

Max Borglowe, som är gift med Melloartisten Melina Borglowe, tävlar under sitt artistnamn Nye Kepler. Hans låt heter ”Crystal Heart” och han möter Emmy & Wilma med ”Chains Fixation”, Raíces med ”En Cartagena” och Malin Törnqvist med ”Man älskar den man älskar när man älskar”. Malin var med och gjorde förra årets Växjö Pride-låt och har även gjort en hyllningslåt till Kalmar som studentstad.

Annons

Bröderna Calle och Olle Rydqvist som bildar duon Läroverket var inledningsvis med i tävlingen med ”Generation Z” men har nu dragit sig ur då Olle fått jobb på Sveriges Radio.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons