Annons
Växjö

De utlyser innovationstävling – vill hitta nästa blivande tillväxtföretag i Kronoberg

Växjö • Publicerad 30 juni 2022

Här saknas innehåll

Efter att ha tagit uppehåll under ett vår kommer Företagsfabriken för femte gången att anordna en innovationstävling till våren.

Tävlingen vänder sig till företagare, innovatörer och kreativa idésprutor i Kronobergs åtta kommuner. Det vinnande bidraget belönas med en plats i Företagsfabrikens tillväxtprogram under ett års tid, till ett värde av 100 000 kronor.

Annons

Medarrangör är Företagsfabrikens samarbetspartner Hansson Thyresson, specialister på patent- och varumärkesrätt.

– För mig är det första innovationstävlingen som jag är med och genomför och jag ser fram emot att få ta del av alla spännande affärsidéer som finns i Kronoberg. Tidigare innovationstävlingar har bevisat att det finns många i Kronoberg som har spännande idéer med har god potential att lyckats, och med en stundande sommar och semester tror jag att ännu fler idéer kommer kläckas på stranden eller i hängmattan, säger Elina Landqvist, projektledare på Företagsfabriken.

Utöver en plats i tillväxtprogrammet får vinnaren dra nytta av konsulttjänster från Hansson Thyresson till ett värde av 20 000 kronor. Pengarna kan användas till exempelvis rådgivning kring patent, varumärke, design eller en nyhetsundersökning.

Foto: Nadia Hagberg
Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons