Annons
Växjö

Digital vecka i Växjö ska öka intresset för IT

Växjö • Publicerad 13 november 2021
VR-glasögon. Genrebild.
VR-glasögon. Genrebild.Foto: Mattias Mattisson

Vecka 46 arrangeras Digitala veckan på Videum Science Park i Växjö. Tanken är att öka intresset för digitala frågor och IT med bland annat föreläsningar och workshops. Flera företagsledare, experter och forskare är inbjudna för att prata om framtiden, innovation och hållbarhet.

Bakom Digitala veckan står föreningen Digitri, Videum Science Park, Kalmar Science Park, Kalmar kommun, Region Kronoberg och Linnéuniversitetet.

Annons

”I Linnéregionen finns mängder av spännande bolag och verksamheter som ständigt blickar framåt och genererar banbrytande idéer. Under Digitala veckan vill vi öppna ögonen för Linnéregionen och de bolag som verkar här, och du är lika välkommen oavsett var i landet du än verkar idag”, skriver arrangörerna på sin hemsida.

Testa SMP digital plus: Två månader för två kronor

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i 2 månader för endast 2 kronor.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons