Annons
Växjö

DJ i Växjö vinner internationell tävling

Växjö • Publicerad 30 april 2024
Bakom artistnamnet Dj Mizzo Beats gömmer sig Moutaz Salam.
Bakom artistnamnet Dj Mizzo Beats gömmer sig Moutaz Salam.Foto: Anders Bergön

DJ Mizzo Beats, bosatt i Växjö, har vunnit Future Talent Award av DJ Mag och Pete Tong DJ Academy. Han är en av tio vinnare i den internationella tävlingen.

– Jag kan knappt tro att jag är bland årets vinnare av detta prestigefyllda pris. Att ha min bild bredvid den svenska flaggan i tävlingen är en ära och ett privilegium, säger han.

Förutom en officiella ceremonin i Ibiza i veckan och en artikel i DJ Mag kommer de tio vinnarna att synas på en billboard i Londons berömda Holland Park Roundabout.

Moutaz Salam, som DJ Mizzo Beats egentligen heter, är född och uppvuxen i Egyptens huvudstad Kairo och det var som tioåring som DJ-intresset kom på riktigt när han upptäckte att hans granne under honom var DJ. 2010 kom han till Sverige och Växjö där karriären satte igång på riktigt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons