Annons
Växjö

Drive VXO startar med tre bilar i Rally-SM i Fagersta

Växjö • Publicerad 12 augusti 2022
Bilden är en arkivbild.Foto: Urban Nilsson

Den fjärde deltävlingen i Rally-SM arrangeras i Fagersta den 12-13 augusti. Tre bilar från från Växjöbaserade Drive VXO Motorsport deltar. För Robin Adolfsson och Nicklas Jidflo, som på grund av leveransproblem inte har kunnat delta i tidigare deltävlingar, blir det SM-premiär.

– Det blir SM-premiär för oss men det som begränsar oss i form av rattrost får vi ta igen med ett stort sug efter att äntligen få köra. Nicklas och jag är riktigt taggade efter det långa uppehållet och kommer väl förberedda till Fagersta. Konkurrensen är stentuff men vi ska göra vårt bästa för att utmana, säger Robin Adolfsson.

Även Lukas Hägg och Daniel Borgqvist samt Hans Bååth och Andreas Sigfridsson kommer att delta. Inför tävlingen ligger teamet på tredje plats i årets teammästerskap.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons