GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dubbla kontorsinbrott i Växjö centrum

Växjö • Publicerad fredag 17:00
Polis
PolisFoto: Lena Ehring

Två kontorslokaler i centrala Växjö utsattes under natten till torsdagen för inbrott.

Vid det första inbrottet drabbades ett fastighetsbolag på Storgatan, enligt polisen. Där tog sig tjuvarna in i lokalen genom att bryta upp en ytterdörr i ett trapphus.

– Man har inte kunnat konstatera att någonting har stulits. Allt tyder på att gärningspersonerna har genomsökt lokalen men ingenting saknas i nuläget, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Samma natt drabbades ett företag på Kungsgatan av inbrott. Där är det okänt hur tjuvarna tog sig in men de fick med sig fem datorer. Polisen har inga misstänkta för inbrotten.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.