Annons
Växjö

Dubbla miljonvinster till Kronoberg

Växjö • Publicerad 3 maj 2023
Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.
Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.Foto: Alexander Donka

Sedan några år tillbaka har Svenska Spel Tur satsat på en andra chansen-dragning på Lotto. Två gånger om året dras 20 slumpade Lottorader som vinner en miljon kronor vardera. Det är en specialdragning där 20 Lottospelare som lämnat in sina rader under en viss tidsperiod drogs slumpmässigt. Den här gången var perioden 30 oktober 2022 till den 29 april 2023.

Två av de vinnande raderna, som alltså får en miljon kronor vardera, har spelats i Kronobergs län, en i Växjö och en i Älmhult.

Annons

– Stort grattis till alla nyblivna miljonärer! Det är otroligt roligt att få dela ut så många miljonvinster samtidigt till vinnare i hela landet. Extra roligt att vinsten kan komma på en rad som tidigare inte gett någon vinst, det blir verkligen en andra chans, säger Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, i ett pressmeddelande.

Det var flera i Småland som vann på Lottos Andra Chansen. Förutom i Växjö och Älmhult vann spelare i bland annat Kalmar, Vimmerby och Västervik.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons