Annons
Växjö

East Front får stor gåva: ”Fotboll utan supportar är ingenting”

Växjö • Publicerad 20 oktober 2023
ERT Godis ger en gåva på 10 000 kronor till Östers officiella supporterförening East Front.
ERT Godis ger en gåva på 10 000 kronor till Östers officiella supporterförening East Front.Foto: Pressbild

Den Växjöbaserade godisgrossisten ERT Godis har gett Östers officiella supporterklubb East Front en gåva på 10 000 kronor för föreningens hängivna arbete.

– Fotboll utan supportar är ingenting. Vi är verkligen imponerade av East Fronts enastående engagemang och passion. Deras arbete för att höja stämningen under matchdagarna och inramningen vid Östers matcher är inget mindre än otroligt. East Front har genom sina mångåriga insatser lyft Växjös fotbolls och supporterkultur till nya höjder, säger Linus Ernstsson på ERT Godis AB som även lyfter upp att medlemmar åker på bortaresor, skapar tifon och visar ett orubbligt stöd för Öster.

Annons

ERT Godis hoppas att gåvan kan vara en bidragande faktor i East Fronts utveckling och ge möjligheten att få med sig fler supportrar i Växjö med omnejd, vilket glädjer styrelsen i East Front.

– East Front är mycket tacksamma och glada över denna uppskattning. Det underlättar för oss att bland annat kunna hålla nere priserna på våra bortaresor och skapa en härlig inramning på läktarna, säger Johan Sigvardsson som sitter i styrelsen i East Front.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons