Annons
Växjö

Ebba Buschs Växjöbesök ställs in

Växjö • Publicerad 21 april 2022
Foto: Pressbild

På tisdag nästa vecka skulle Ebba Busch (KD) komma till Kronobergs län. Tanken var bland annat att hon skulle ha Sverigesnack med Busch på restaurang Brödernas i centrala Växjö dit allmänheten skulle få komma för att lyssna och ställa frågor till Kristdemokraternas partiledare under lunchen. Hon skulle också göra studiebesök på flera platser i länet och göra ett politiskt utspel. Nu har besöket av okänd anledning ställts in.

När Smålandsposten under onsdagskvällen pratade med Växjöpolitikern Patrik Åkesson (KD) som toppar Kristdemokraterna Kronobergs riksdagslista och sitter med i partistyrelsen om att Ebba Busch skulle komma till länet sa han att det "ger en extra vitamininjektion i ett redan laddat gäng här i Kronoberg".

Annons

Nästa vecka firar Ebba Busch sju år som partiledare för Kristdemokraterna. Hon tillträdde den 25 april 2015. När hon kommer till Kronoberg nästa gång är okänt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons