GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efterlyst tar upp mordet i Växjö

Växjö • Publicerad onsdag 22:00 • Uppdaterad torsdag 10:25
Hasse Aro är programledare för Efterlyst.
Hasse Aro är programledare för Efterlyst.Foto: Johnny Wohlin

I 60 säsonger har TV-programmet Efterlyst, där tittarna kan hjälpa polisen att lösa brott, sänts. I veckans avsnitt, som sänds på Viaplay och TV3 på torsdag klockan 20.00, kommer de ta upp mordet på en man i 70-årsåldern på Stamvägen på Teleborg i Växjö.

En man i 70-årsåldern greps under onsdagseftermiddagen misstänkt för mord.

Hasse Aro leder Efterlyst och har i studion med sig polisens tipssamordnare och de två experterna Zilla Hirsch, kammaråklagare, och Hanna Lindblom, advokat. I veckans avsnitt kommer de också bland annat ta upp ett mord i Gårdsten i Göteborg, dubbelmordet i Varberga i Örebro, ett rån i Skara och ett fall i Nynäshamn där en beväpnad man ska ha hotat en kvinna vid en kyrkogård.

Polisen spärrade av Stamvägen i Växjö efter mordet på en man i 70-årsåldern.
Polisen spärrade av Stamvägen i Växjö efter mordet på en man i 70-årsåldern.Foto: Carl Carlert
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.