Annons
Växjö

Eldsjälen har avlidit

Växjö • Publicerad 17 juli 2023
Bertil Samuelsson.
Bertil Samuelsson.Foto: Privat

Dackegymnasterna i Växjö har sorg. Eldsjälen Bertil Samuelsson har avlidit vid 83 års ålder. Han var aktiv i föreningen i över 50 år och tackades av förra året då han fick ta emot en guldjacka.

”Bertil var en omtänksam och generös person som alltid spred glädje omkring sig. Det har aldrig funnits så många gymnaster som hetat Rut, Stina eller Busan som när Bertil var i närheten. Oavsett om han kunde gymnastens namn eller inte såg han alltid till att ta sig tid att se alla. Bertil var som en extra morfar för alla barn och ungdomar i föreningen. Vi tänker på Bertil med värme och som en person som alltid delade med sig av sin kunskap med glimten i ögat och uppmuntrande ord”, skriver Dackegymnasterna på sin hemsida.

Annons

Han har varit tränare för flera generationer gymnaster i föreningen och Dackegymnasterna skriver att han har lämnat ett stort avtryck i föreningen och kommer för alltid att vara närvarande i deras minnen.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons