Annons
Växjö

Elsparkcykelförare till sjukhus – blev påkörd av bil i Växjö

Växjö • Publicerad 8 augusti 2023
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Vid 15-tiden på tisdagen fick SOS larm om en trafikolycka på Mörners väg i Växjö, i höjd med den nya Ica-buitken på Dalbo.

Enligt de första rapporterna är det en person som har blivit påkörd.

Annons

– Ambulans och räddningstjänst är på plats. Det är en person som har blivit påkörd av en personbil. Räddningstjänsten kommer strax att lämna platsen och ambulanspersonalen ser nu över den drabbade personen, berättade ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge.

Enligt polisen var den man i 25-årsåldern som färdades på en elsparkcykel som blev påkörd av bilföraren i korsningen Mörners väg–Höstvägen. Han fick föras med ambulans till sjukhus men skadeläget betecknas som relativt lindrigt.

– Det kommer att skrivas en polisanmälan om händelsen men det är oklart vad det blir för rubricering, säger Åsa Emanuelsson vid polisens ledningscentral.

Daniel RydströmSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons