Annons
Växjö

Emil Henrohn åker på turné med egen show – kommer till Växjö

Växjö • Publicerad 19 april 2024
Emil Henrohn åker på turné med ”Jag är mamma – showen”
Emil Henrohn åker på turné med ”Jag är mamma – showen”Foto: Casper Arvefors

Emil Henrohn från Åby utanför Växjö har gjort stor succé på sociala medier. Han utsågs till den mäktigaste svensken på TikTok 2022, har fått över 612 000 följare och nästan 34 miljoner gillamarkeringar på plattformen och tävlade i Melodifestivalen i fjol med låten ”Mera mera mera”.

Nu står det klart att han åker på turné med den den egna showen ”Jag är mamma – showen” som är en hyllning till alla mammor, inte minst till sin egen mamma.

Annons

– Mammor är de viktigaste vi har och det är på tiden att vi hyllar dem. Min mamma betyder allt för mig, utan henne hade jag nog aldrig vågat drömma om en karriär på scen. Det känns otroligt, fantastiskt och jätteroligt att få sätta upp min egen show för alla mammor och att få träffa publiken, säger Emil Henrohn.

Det blir en show med musik, skådespeleri med några av Emils karaktärer och mer personliga inslag om mödrar, karriären och om att vara adopterad.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta fram en rolig, musikalisk liveupplevelse där Emil får möta sin breda publik och förenas med alla som tycker om att skratta tillsammans, säger Klas Wiljergård, regissör och manusförfattare som tidigare har jobbat med Per Andersson och Måns Zelmerlöws julshow.

Turnén börjar den 19 oktober på Rival i Stockholm och därefter väntar shower på Lisebergsteatern i Göteborg, Palladium i Malmö och sist Växjö Teater dit Emil Henrohn kommer den 23 november.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons