Annons
Växjö

Emil Henrohn tävlar i nya storsatsningen

Växjö • Publicerad 28 juni 2024
Emil Henrohn och Carl Hedin tävlar i nya storsatsningen Race Across The World Sverige.
Emil Henrohn och Carl Hedin tävlar i nya storsatsningen Race Across The World Sverige.Foto: Anders Kilander / Warner Bros. Discovery

Nyligen har den första svenska versionen av den internationella succén och äventyrsprogrammet Race Across The World spelats in. Tio personer, som tävlar i lag om två, ska på 40 dagar ta sig 11 000 kilometer via ett antal hemliga stopp på vägen, utan att flyga, använda smartphones eller bankkort. En av deltagarna i programmet som leds av Kristin Kaspersen och sänds på Kanal 5 och streamingtjänsten Max senare i år är Emil Henrohn från Åby.

Emil Henrohn bildar par med sin bästa vän Carl Hedin. De möter Felix och Clara Herngren, Thomas Wassberg och Björn Wieser, Eva och Karin Röse samt Peter Magnusson och Lotta Blomqvist.

Annons

– Det är fantastiskt att vi på Warner Bros. Discovery får ta det här succé- och äventyrsformatet, vi älskar ju verkligen äventyrsprogram. Upplevelsen blir dessutom extra stark av att de tävlande verkligen får resa och uppleva allt längs vägarna istället för att bara flyga över. Och vi är verkligen stolta över vårt drömgäng med deltagare och en fantastisk programledare, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för Race Across The World Sverige på Warner Bros. Discovery.

Deltagarna i den första säsongen av Race Across The World Sverige.
Deltagarna i den första säsongen av Race Across The World Sverige.Foto: Anders Kilander / Warner Bros. Discovery
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons