Annons
Växjö

Entreprenören går in i Växjöföretag – ska bli ledande lokalt

Växjö • Publicerad 23 oktober 2023
Rolf Dahlberg går in som delägare i Vendex Media.
Rolf Dahlberg går in som delägare i Vendex Media.Foto: Jonas Ljungdahl

Rolf Dahlberg som för nästan 40 år sedan startade Visma Spcs och därefter ägde och drev Confido Redovisning AB har en ny satsning på gång. Han har gått in som delägare i Jejjcop Web Solutions som i samband med det har bytt namn till Vendex Media. Visionen är att om fem år vara den ledande webbyrån i Växjö och tillväxten ska ske både organiskt och genom förvärv och samgåenden.

– En gång företagare, alltid företagare, säger Rolf Dahlberg.

Annons

Han och Per Jacobsson som är från Växjö och genom åren bland annat har arbetat i IT-branschen med allt från webbutveckling till stora utvecklingprojekt på Irland träffades på ett möte förra året och insåg snabbt att skulle kunna jobba tillsammans för att hjälpa små och medelstora företag att få ökad synlighet på webben, nöjdare kunder och göra mer affärer.

– Vi ska göra de mindre företagen synliga på webben och öka deras intäkter från e-handel genom att erbjuda moderna och responsiva hemsidor samt e-handelslösningar som är väl integrerade med ekonomisystem som exempelvis Fortnox och Visma, säger Per Jacobsson.

Per Jacobsson startade 2016 webbyrån Jejjcop Web Solutions, som nu blir Vendex Media.
Per Jacobsson startade 2016 webbyrån Jejjcop Web Solutions, som nu blir Vendex Media.Foto: Jonas Ljungdahl

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons