Annons
Växjö

Erikshjälpen i Växjö deltog i miljoninsamling till ukrainska flyktingar

Växjö • Publicerad 14 mars 2022
.
.Foto: Adrian Catu

I lördags var Erikshjälpen i Växjö med i en nationell insamling för ukrainska flyktingar. Hela dagskassan i Erikshjälpens samtliga Second Hand butiker gick då till insatser för barn och familjer i kris. Totalt blev det 2,9 miljoner kronor som nu blir till stöd både i Ukraina och till människor som flytt därifrån.

– Jag vill säga ett varmt tack till alla som handlade i lördags! Det är fantastiskt att se den stora vilja att hjälpa som finns hos våra kunder och gåvogivare. Tack också till alla engagerade medarbetare som gör vårt arbete möjligt, säger Anette Alm Gustafsson, verkställande chef på Erikshjälpen Second Hand, i ett pressmeddelande.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons