GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fallna träd på väg 25 skapar problem i trafiken

Växjö • Publicerad 20 januari 2022
Genrebild från Bildbyrån.
Genrebild från Bildbyrån.Foto: LENNART MÅNSSON

Trafikverket informerar om att träd har fallit på väg 25 mellan Risinge och Fagrabäcksrondellen i riktning mot Växjö. Det skapar problem i trafiken.

Larmet om händelsen kom in klockan 12.23 på torsdagen och Trafikverket bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 13.25.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.