Annons
Växjö

Familjemusikalen till Växjö

Växjö • Publicerad 11 maj 2023
Djungelboken the Musical kommer till Växjö.
Djungelboken the Musical kommer till Växjö.Foto: Formriket Linus Hallsenius

Dröse & Norberg, som genom åren satt upp ett antal familjemusikaler, förlänger turnén med Djungelboken the musical. Det blir en turné över i höst och vinster och den 5 januari 2024 kommer musikalen till Fortnox Arena i Växjö.

– Det har varit en otrolig turné under våren och vi har jätteroligt både på och bakom scenen. Framför allt är det så glädjande att få möta alla familjer efter varje föreställning. Jag ser verkligen fram emot hösten och att få möta publiken i Växjö, säger Anna Norberg, producent och som också gestaltar ormen Kaa i uppsättningen.

Annons

Publiken får också möta karaktärer som Baloo, Bagheera och Shere Kahn. Sean Banan spelar kung Gibbon, som är en av huvudrollerna och en variant av figuren King Louie.

Dröse & Norberg har tidigare satt upp Snövit – The Musical, Äventyret Aladdin, Robin Hood – The Musical och Trollkarlen från Oz – The Musical.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons