GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fanny sökte kärleken i Campuspodden

     Växjö • Publicerad torsdag 12:48
     Foto: Elisabeth Anderberg

     När Campuspodden gick ut med att de skulle ha ett blind date-avsnitt med 19-åriga Fanny Karlsson stod killarna på rad för att medverka.

     – Det var bland det svåraste jag varit med om, säger Fanny Karlsson.

     Fanny Karlsson kommer från Lindesberg och flyttade till Växjö i höstas för att plugga till civilekonom på Linnéuniversitetet. Som ny student i ny stad kan det vara svårt att träffa nytt folk, så när Elin och Viktoria i Campuspodden frågade om de skulle ordna en blind date åt henne i podden nappade hon.

     – Jag tänkte att det kunde vara en kul grej, säger Fanny.

     Upplägget var som så att Fanny satt inne i ett rum där hon inte kunde se killarna som skulle medverka. De sju killarna stod i studion och fick alla svara på samma frågor som Fanny ställde. Frågorna handlade om allt från bästa raggningsreplik till favoritställning.

     Efter varje fråga valde hon bort en kille tills det till slut var en kille kvar som hon ska få gå på date med.

     – Det var skitsvårt. Alla svarade ganska lika, men han hade en behaglig röst, säger Fanny.

     Kolla på filmen för att se vilka som var med och vem Fanny till slut valde.

     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.