Annons

Fastighetsbolaget tecknar nya avtal i Växjö: ”Glädjande”

Växjö • Publicerad 20 november 2023
Foto: Nadia Hagberg

De senaste åren har det småländska fastighetsbolaget Emilshus satsat mycket i Växjö och förvärvat fastigheter i staden. Nu har man tecknat nya och förlängt befintliga hyresavtal med företag i Växjö. Totalt handlar det om avtal för 10 000 kvadratmeter där det totala hyresvärdet på ett år uppgår till 7,6 miljoner kronor.

Växjö Rivningstjänst har tecknat ett nytt hyresavtal som avser industrilokaler i Västra Mark. Emilshus har också förlängt hyresavtal med flera företag. Småländska Bil förlänger sitt avtal avseende 5 717 kvadratmeter och Röda Korset förlänger sitt hyresavtal om 2 620 kvadratmeter. Dessutom har Rexel Sverige förlängt och utökat sitt avtal.

Annons

– Det är glädjande att Emilshus har förlängt hyresavtalen med befintliga hyresgäster samtidigt som vi välkomnar en ny hyresgäst till verksamhetsområdet Västra Mark. Vi fortsätter att arbeta aktivt och strukturerat i uthyrningsverksamheten för att hitta nya stabila hyresgäster att skapa långsiktiga relationer med, säger Jakob Paljak, operativ chef för Emilshus.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons