Annons

Fem aktiviteter under Melloveckan i Växjö

Det har planerats i månader och nu är Melloveckan i Växjö här. VXOnews listar fem aktiviteter som sker under veckan.
Växjö • Publicerad 13 februari 2024
Melodifestivalen 2024 kommer till Växjö.
Melodifestivalen 2024 kommer till Växjö.Foto: Alma Bengtsson/SVT Melodifestivalen
  1. 1Röda rummet - hjärtats melodi. Växjö konsthall och Det fria ordets hus har bjudit in gäster för att läsa kända schlagertexter på sitt sätt. Onsdag klockan 18-19.
  2. 2Mellokaraoke på Speakers Corner. Elever på Katedralskolans Estetiska program har valt ut en kavalkad av hits för den som vill sjunga. Torsdag klockan 16-17.
  3. 3Mellofest med Jessica Andersson. Mellostjärnan kommer till O'Learys och bjuder på sina egna hits och personliga favoriter från både Melodifestivalen och Eurovision. Fredag klockan 22.
  4. 4Melfest på stan. Växjö kommun, Live Nation och SVT ordnar fest på Stortorget. Bolibompadraken och Sommarskuggan kommer vara där, liksom Jovan Radomir och Farah Abadi. Dessutom blir det ett SnabbGlamQuiz med Miss Tear Jankuss som gästas av Vocal Vibrations och 11-årige pianisten Malte. Lördag klockan 11-14.
  5. 5Mini-Mello-Disco. På Grand Samarkand blir det dans med Xandra och maskotbjörnarna, danslekar, popcorn och musik med DJ Charlie.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons