Annons
Växjö

Fem band får chansen att spela på Stortorget

Växjö • Publicerad 6 juni 2024
Karl-Oskardagarna i Växjö.
Karl-Oskardagarna i Växjö.Foto: Nadia Hagberg

Den 16-18 augusti arrangeras Karl-Oskardagarna i centrala Växjö. Årets program presenteras successivt och nu står det klart att arrangören Växjö Citysamverkan kommer att ha ett samarbete med Studiefrämjandet Kronoberg där flera band kommer att uppträda på Stortorget på lördagen den 17 augusti.

Växjöbandet Dum i huet som brukar köra energifyllda shower med publikinteraktion kommer att uppträda, liksom Alpine Architecture från Växjö som kommer att spela indie, pop och shoegaze som är en genre inom alternativ rock.

Dessutom kommer Rock'n'roll-bandet John Bull gang med nya låtar, The Dews från Värnamo som spelar blues med inslag från andra genres och Twang Outlaws som bildades för att backa upp Växjöbandet Ström när de var på besök i Värnamo och spelar countrymusik.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons