Annons
Växjö

Fler barn ska få testa på hockey i Vida Arena

Växjö • Publicerad 15 september 2022
Vida Arena.
Vida Arena.Foto: JONAS LJUNGDAHL

I tio år har Växjö Lakers låtit pojkar och flickor prova på ishockey genom konceptet Lakers Hockey Stars. Nu ger föreningen tillsammans med CCM och Škoda Hockeyfonden fler barn i åldern 5-9 år möjlighet att kostnadsfritt prova på sporten.

– Jag är själv uppväxt med ishockeyn som varit en stor del av mitt liv. Att kunna erbjuda alla barn möjlighet att prova på sporten kostnadsfritt och dessutom hjälpa närliggande föreningar att få fler aktiva känns fantastiskt, säger Växjö Lakers vd Johan Markusson.

Den 17 september bjuds barn från närliggande orter, i åldrarna 5-9 år, in till VIDA Arena för att att prova på ishockey kostnadsfritt. Dagen är endast för barn boende utanför Växjö kommun för att hjälpa andra föreningar att få fler spelare till sina hockeyskolor. På plats finns föreningarna Alvesta, Rydaholm, Diö, Lenhovda och Åseda.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons