GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fler hyresrätter väntas i Telestadshöjden

     Växjö • Publicerad 12 oktober 2021 • Uppdaterad 12 oktober 2021
     Rendering från Kvarteret Taket i Vikaholm, Växjö.
     Rendering från Kvarteret Taket i Vikaholm, Växjö.

     K-Fastigheter bygger fler hyresrätter på två områden i Växjö. I området Telestadshöjden och Kvarteret Trollet byggs just nu 48 lägenheter med planerat inflyttningsdatum 1 januari 2022. Det rör sig om lägenheter på två till fyra rum och kök. Samtliga bostäder har uteplats eller balkong.

     I Vikaholm och Kvarteret Taket står redan 36 stycken lägenheter inflyttningsklara. Lägenheterna finns i storlekarna två till fyra rum och kök.

     Den 24 oktober håller mäklarbyrån Våningen & Villan Öppet hus i området mellan klockan 12.00 – 14.00. Då ges spekulanter chansen att se hyresrätterna på plats.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.