GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera fordon i trafikolycka på riksväg 23

Växjö • Publicerad 20 januari 2022

Det är enligt Trafikverket problem i trafiken på riksväg 23 mellan Slätthult och Älmhult S i båda riktningarna. Orsaken är en trafikolycka mellan två personbilar, uppger SOS Alarm.

Enligt initiala uppgifter från SOS Alarm är två personer drabbade. Båda ska ha klarat sig utan några allvarliga skador.

Trafikverket uppgav halv fem på eftermiddagen att man ännu inte hunnit spärra av området och varnar därför trafikanter i området. Enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till 18.00.

Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson
Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.