GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera Lakersspelare uttagna till landslagsläger

Växjö • Publicerad 23 juni 2022
Foto: Johan Christensen

Flera spelare i Växjö Lakers har tagits ut till landslagsläger i sommar.

Småkronornas förbundskapten Anders Eriksén har tagit ut en stor trupp som ska samlas för läger och internmatcher den 20-26 juli i Falun.

– Under den här samlingen tar vi ut 40 + 6 spelare som sedan ska bli truppen som ställer upp i Hlinka Gretzky Cup i Kanada. Så under den här samlingen kommer spelarna att få tävla om platserna, kort och gott, säger förbundskapten Anders Eriksén.

Två av spelarna som finns med i truppen spelar i Växjö Lakers. Det är Jacob Sagadin och Joel Svensson som båda är forwards. I truppen finns även Vislandabördige Filip Karlsson som spelar för Rögle BK.

Team 17:s nya förbundskapten Johan Rosén har tagit ut en trupp som samlas för landslagsläger och internmatcher i Katrineholm, den 25-29 juli. I den truppen finns också två Lakersspelare. Det är backarna Alfons Freij och Leo Sahlin Wallenius.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.