Annons
Växjö

Flera Vipersspelare sjuka efter helgen – match flyttas

Växjö • Publicerad 26 januari 2022
Växjö Vipers tränare Johan Schönbeck.
Växjö Vipers tränare Johan Schönbeck.Foto: David Johansson

Växjö Vipers har på nytt fått in coronasmitta i truppen. Vipers pausar därför verksamheten under en begränsad tid, det rapporterar Smålandsposten.

Två fall konstaterades redan i helgen. Den ena spelaren testade positivt lördag morgon och den andra söndag morgon. Därefter har ytterligare spelare insjuknat.

Annons

Vipers förhoppning är att kunna träffas på torsdag igen. Det innebär att det fortfarande kan bli match på lördag kväll borta mot Linköping.

– Vi har inte stängt den. Men i första läget behöver vi få grepp om smittspridningen så man bryter smittkedjan, säger Växjös tränare Johan Schönbeck till Smålandsposten.

Matchen mot Thorengruppen, som skulle ha spelats under onsdagen, skjuts däremot upp. Nytt speldatum är satt till den 24 februari.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons