Annons
Växjö

Flicka fick glasflaska i huvudet vid McDonald's i Växjö

Växjö • Publicerad 22 december 2022 • Uppdaterad 23 december 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Vid 18.30-tiden på torsdagskvällen larmades polisen till McDonald's på Hejaregatan vid Samarkand i Växjö efter att personalen på snabbmatskedjan larmat om en pågående misshandel i eller i anknytning till restaurangen.

– En ung tonårstjej har fått en glasflaska i huvudet, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.

Flickan är i nedre tonåren och fick föras med ambulans till sjukhus för kontroll, dit även polisen åkte för att hålla förhör med henne.

Det finns i nuläget ingen gripen. Polisen hanterar ärendet som misshandel, men har ingen bild av varför misshandeln ägt rum.

– Varför vet vi inte och vi har inte fått fatt i honom. Det är en del vittnesuppgifter men inget som gjort att vi har kunnat identifiera den misstänkte, säger Kim Hild.

Tova LyrénSkicka e-post
Peter HangSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons