Annons
Växjö

Flygbolaget flyger till flera destinationer från Växjö: ”Härligt att vara i gång igen”

Växjö • Publicerad 17 mars 2024
Ryanair på flygplatsen i Växjö.Foto: Lars-Göran Rydqvist

Under fredagen drog Ryanair igång sin sommarsäsong på Växjö Småland Airport. 160 resenärer flög från Växjö till polska Gdansk och under våren kommer flygbolaget också att flyga till andra destinationer.

– Det är härligt att vara i gång igen, med fler möjligheter för invånare i södra Sverige att både resa in och ut från Växjö Småland Airport. Ryanair har trafikerat Växjö sedan 2007, vi vill fortsätta vårt goda samarbete och ge våra gemensamma gäster möjligheten att resa från flygplatsen, säger Brett Weihart, kommersiell och flygmarknadschef på Växjö Småland Airport.

Annons

Ryanair flyger mellan Växjö och Gdansk på fredagar och söndagar fram till slutet av mars innan det blir måndagar och torsdagar under resten av året.

Den 26 mars börjar Ryanair att flyga till Alicante på onsdagar och söndagar och med start den 1 april blir det flygningar till kroatiska Zadar på måndagar och torsdagar.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons