Annons
Växjö

Foodora i nytt avtal i Växjö – ska sköta hemleveranser åt matbutiken

Växjö • Publicerad 24 april 2023
.
.Foto: MAXIM THORE

Sedan ett par år tillbaka finns Foodora i Växjö. Företaget som är ett av Sveriges mest kända inom hemleverans av mat fortsätter att satsa och har nu skrivit avtal med 50 Ica-butiker runt om i landet. Det innebär att kunder genom Foodora kan handla sortiment på Ica och sedan få det hemlevererat.

– Att lokala ICA-butiker ansluter sig till oss är ännu ett starkt kvitto på att q-handeln är här för att stanna. Vi är ett bolag som värnar om samarbeten med aktörer som är villiga att tänka nytt och innovativt. Jag är helt övertygad om att det är morgondagens recept för framgångsrika företag. Min ambition är att bredda Foodora och att göra det snabbt, säger Hans Skruvfors, koncernchef på Foodora.

Annons

I Växjö handlar det om Ica Supermarket Dalbo. Sedan tidigare har Foodora också avtal med bland annat Hemmakväll, Shill Dalbo Kiosk, Teknikmagasinet och en rad olika restauranger i Växjö.

Foodora finns på över 330 olika platser runt om i Sverige.

Foodora har gjort klart med en rad olika Ica-handlare om hemleverans av matvaror.
Foodora har gjort klart med en rad olika Ica-handlare om hemleverans av matvaror.Foto: Maggie Soltani

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons