Annons
Växjö

Föreställning med Klas Klättermus till Växjö

Växjö • Publicerad 6 januari 2024
Klas Klättermus blir teaterföreställning.
Klas Klättermus blir teaterföreställning.Foto: Pressbild

”Klas Klättermus” blir en teaterföreställning med  äventyr, glädje, musik, dans och sång som åker på turné 2024. Den 24 mars, sist i det nuvarande turnéschemat, finns Växjö teater.

Föreställningen är baserad på boken av den norske författaren Thorbjörn Egner. Regissören Göran Lohné och koreografen Sandra Lidberg har samlat artister runt om i landet.

Annons

”En av de mest underbara sakerna med "Klas Klättermus" är dess förmåga att nå människor i alla åldrar. Barnen kommer att älska den charmiga berättelsen om Klas och hans vänner, medan vuxna kommer att uppskatta de subtila budskapen om vänskap, äventyr och att vara trogen mot sig själv. Detta är en föreställning som skapar minnen som varar livet ut och ger familjer en möjlighet att koppla av och ha roligt tillsammans” står det i ett pressmeddelande.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons