Annons
Växjö

Föreställningen sätts upp i Växjö

Växjö • Publicerad tisdag 10:47
Dag Malmberg och Anna Blomberg spelar i "Je m’appelle Agneta"
Dag Malmberg och Anna Blomberg spelar i "Je m’appelle Agneta"Foto: Pressbild

I höst har teaterföreställningen av Emma Hambergs succéroman ”Je m’appelle Agneta” premiär i Stockholm. I rollerna som Agneta och Einar spelar Anna Blomberg och Dag Malmberg.

Intresset har varit stort inför och nästan 20 000 biljetter har sålts. Nu står det klart att det blir en turné under våren 2025 och den 14 mars kommer de till Växjö konserthus.

Annons

– Helt fantastiskt med det stora intresset! Att få möta all denna publik, i alla dessa städer, och att göra det ihop med Dag – det ska bli så roligt, säger skådespelaren Anna Blomberg.

”Je m’appelle Agneta” beskrivs som en hyllning till medelåldern och handlar om att 49-åriga Agneta bestämmer sig för att lämna den gråa vardagen i Sverige, börja njuta av livet och sticka till Provence. Där träffar hon den äldre livskonnässören Einar, som blir en kär kompanjon i Agnetas franska äventyr.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons