Annons
Växjö

Företagaren satsar i Växjö centrum – öppnar ny verksamhet

Växjö • Publicerad 15 januari 2023
Karrar Saad satsar på frisör- och skönhetssalongen Crown Salong.
Karrar Saad satsar på frisör- och skönhetssalongen Crown Salong.Foto: Maha Nasser

Den 16 januari öppnar Crown Salong upp för hår- och skönhetstjänster på Norra Järnvägsgatan i Växjö centrum. Det är affärsmannen Karrar Saad som investerar i en frisör- och skönhetssalong för män och kvinnor, med bland annat klippning, laserbehandling för hårborttagning, sminkning för bröllop och evenemang samt försäljning av produkter för hår- och hudproblem.

– Den här salongen är en förlängning av Kings Frisör barbershop-projektet. Vi har utökat nu eftersom vi har många kunder. Kings Frisör barbershop salong är bara för män och många kvinnor har kommit till salongen och frågat om service men eftersom salongen är liten har det inte varit möjligt att öppna en plats för kvinnor. Så vi bestämde oss för att öppna en ny salong som erbjuder många kosmetiska tjänster. Vi valde Växjö centrum för att vara nära alla våra kunder, speciellt universitets- och skolstudenter, säger Karrar Saad och fortsätter:

Annons

– Jag vill utmärkas med priset och servicen som vi tillhandahåller. För mitt mål är att tillfredsställa mina kunder och ge framstående service till ett utmärkt pris och attrahera nya kunder. Vissa människor förväntar sig, när de ser priset som billigt, att tjänsten som tillhandahålls inte är bra, men vi tillhandahåller utmärkt service till ett lägre pris.

Hur många anställda kommer att anställas?

– Vi har en framstående personal med lång erfarenhet inom detta område. I början kommer vi att anställa två medarbetare på frisör- och rakavdelningen, samt ytterligare en medarbetare på laserbehandlingsavdelningen.

Hur ser du på tiden för investeringen, med tanke på den höga inflationen och det ökade antalet konkurser i Kronoberg?

– Det som är viktigt är vilken typ av tjänst du tänker tillhandahålla som investerare. Det finns tjänster som kanske inte fungerar under den nuvarande situationen. Frisörtjänster kan det påverkas men inte i den utsträckningen och det är därför jag bestämde mig för att erbjuda tjänster med rimligt pris för att uppmuntra och hjälpa människor på samma gång. Jag är optimistisk och tålmodig när det gäller investeringar. När jag öppnade Kings Frisörs barbershop salong hade jag bara en kund den första månaden men idag har jag många kunder. Det är därför jag expanderar.

Har du en plan för fler investeringar i Växjö?

– Jag tänker bygga ut Crown-salongen och öppna en sektion för massage och en sektion för nagelvård.

På Norra Järnvägsgatan 12 öppnar Crown Salong.
På Norra Järnvägsgatan 12 öppnar Crown Salong.Foto: Maha Nasser
Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons