Annons

Företagarna i Växjö prisades

Växjö • Publicerad 15 november 2023
Torbjörn Lindgren och Torbjörn Gustafsson på Micropower Group i Växjö vann priset ”Best International Growth” under finalen av EY Entrepreneur Of The Year i region Öst.
Torbjörn Lindgren och Torbjörn Gustafsson på Micropower Group i Växjö vann priset ”Best International Growth” under finalen av EY Entrepreneur Of The Year i region Öst.Foto: Jackie Dahl

Under tisdagskvällen arrangerades den regionala finalen av EY Entrepreneur Of The Year i Växjö och det blev en framgångsrik kväll för de nominerade från Kronobergs län.

Torbjörn Lindgren och Torbjörn Gustafsson på Micropower Group AB i Växjö vann utmärkelsen ”Best International Growth” med motiveringen att de har visat på en sällsynt förmåga att leda sitt team mot gemensamma mål och att ”skickligheten att anpassa sig till olika marknader har varit en avgörande faktor i den framgångsrika expansionen på en global arena, där de har bemästrat och ”boostat” den internationella marknaden”.

Annons

De går nu vidare till nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus den 1 februari 2024.

Under finalen av EY Entrepreneur Of The Year i region Öst prisades också Anders Holmberg, styrelseordförande och ägare av familjeföretaget Holtab i Tingsryd. Läs mer här.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons