Annons

Företagen bildar ny koncern: ”Passar perfekt ihop”

Växjö • Publicerad 25 mars 2024
Getsocial och Rabadang går samman och bildar ny storkoncern inom marknadsföring.
Getsocial och Rabadang går samman och bildar ny storkoncern inom marknadsföring.Foto: JOAKIM LENELL

Marknadsföringsbyrån Getsocial, som sedan några år tillbaka har ett kontor i Växjö, har gått samman med branschkollegan Rabadang. Med en nybildad koncern är målet att bli en storspelare inom marknadsföring i södra Sverige.

– Getsocial och Rabadang passar perfekt ihop. Vi kompletterar varandra väl både när det gäller tjänster och erfarenhet. Vi har dessutom väldigt lika kultur och inställning till hur man driver ett framgångsrikt och hållbart företag, säger Alfred Appelros, grundare av Getsocial.

Annons

De tidigare ägarna av respektive bolag blir kvar i verksamheterna och dessutom backas de upp av delägare som Per-Anders Johansson, som grundade Cimon-koncernen, och Roger Johansson som närmast kommer från en tjänst som vd på Sparbanken i Karlshamn.

Bolagen kommer att verka som fristående varumärken med ett tätt samarbete först men framöver ska de bilda ett gemensamt bolag.

David Appelros som har varit byråchef på Getsocial blir vd för den nya koncernen samtidigt som Mikael Svensson, grundare av Rabadang, blir styrelseordförande för koncernen.

Den nya koncernen kommer att finnas representerad på de fem orterna Karlshamn, Kristianstad, Olofström, Växjö och Stockholm. Tillsammans omsätter företagen nära 30 miljoner kronor och har drygt 20 anställda.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons