Annons

Företagen flyttar ihop i Växjö

Växjö • Publicerad 8 september 2023
Talenom och Confido Redovisning flyttar ihop i Växjö. På bild är Anna Olandersson, service manager på Confido redovisning, Petter Åkesson, produkt director på Talenom, Marcus Schirén, service director på Talenom samt Paula Olsen, auktoriserad redovisningskonsult på Talenom.
Talenom och Confido Redovisning flyttar ihop i Växjö. På bild är Anna Olandersson, service manager på Confido redovisning, Petter Åkesson, produkt director på Talenom, Marcus Schirén, service director på Talenom samt Paula Olsen, auktoriserad redovisningskonsult på Talenom.Foto: MLI FOTO

Två företag flyttar ihop i Växjö. I veckan flyttar redovisningsbyrån Talenom, tidigare Persson & Thorin, in till Confido Redovisning som har kontor på Deltavägen på Norremark.

I början av 2021 köptes dåvarande Persson & Thorin upp av Talenom och under våren 2022 köptes även Confido Redovisning upp. Flytteb är ett steg längre i integrationsprocessen och beskrivs som viktig för att säkerställa det gemensamma kulturbygget som baseras på värdeorden omtanke, mod och vilja.

Annons

– Tillsammans blir vi cirka 25 experter under samma tak, som kan hjälpa företag med rådgivning, digitalisering och alla tänkbara tjänster inom redovisning och lön. För att få plats kommer vi att utöka ytan genom att sitta på hela våning två på Deltavägen i Växjö, säger Anna Olandersson, service Manager på Confido Redovisning.

Hon berättar att det lokala företaget genom förvärvet i fjol getts möjlighet att ge personlig service som en mindre, lokal aktör kan ge men med muskler och teknologi som ett större företag.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons