Annons
Växjö

Företagen satsar i Växjö – tecknar nya hyresavtal

Växjö • Publicerad 19 mars 2023
KraftPowercon förlänger sitt hyresavtal i fastigheten Snörmakaren 1 men tecknar också ett nytt hyresavtal för lokaler i en annan fastighet på Hjalmar Petris väg.
KraftPowercon förlänger sitt hyresavtal i fastigheten Snörmakaren 1 men tecknar också ett nytt hyresavtal för lokaler i en annan fastighet på Hjalmar Petris väg.Foto: Pressbild

Det småländska fastighetsbolaget Emilshus har tecknat ett nytt hyresavtal i Växjö. Det är IT-företaget Griffel som ska hyra 1 400 kvadratmeter stora lokaler i fastigheten Lågan 22, bredvid brandstationen i centrala Växjö.

Griffel har idag kontor vid det gamla polishuset på Västergatan i Växjö. Det nya hyresavtalet löper från första kvartalet 2024 eftersom hela fastigheten Lågan 22 ska genomgå en renovering under åtta månaders tid med start under det andra kvartalet i år.

Annons

Samtidigt står det klart att kraftteknikbolaget KraftPowercon satsar vidare i Växjö. De har förlängt sitt hyresavtal om 2 300 kvadratmeter i fastigheten Snörmakaren 1 och också tecknat ett nytt avtal om 2 500 kvadratmeter i fastigheten Rättaren 8. Båda fastigheterna ligger på Hjalmar Petris väg i Växjö.

– Vi gläds med befintliga och nya hyresgäster när dessa utvecklas och Emilshus kan bistå med lokaler för expanderande verksamheter. Uthyrningarna är ett resultat av vårt kontinuerliga och strukturerade arbete med att hitta nya hyresgäster och förlänga hyresavtal, säger Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons