Annons
Växjö

Företaget etablerar sig i Växjö – har rekryterat flera personer

Växjö • Publicerad 4 mars 2022
Konsulterna Jörg Wisemann och Joakim Backman flyttar in i Videum tillsammans med Robert Kitanovski, kundansvarig hos Advitum.
Konsulterna Jörg Wisemann och Joakim Backman flyttar in i Videum tillsammans med Robert Kitanovski, kundansvarig hos Advitum.Foto: Pressbild

I höstas rapporterade Mera Näringsliv, VXO Medias och Smålandspostens sajt om det lokala näringslivet, att Advitum skulle etablera sig i Växjö.

Nu har det blivit dags. Under tisdagen flyttade tre medarbetare in i Videums lokaler på Framtidsvägen på Teleborg i Växjö. Det är konsulterna Jörg Wisemann och Joakim Backman samt Robert Kitanovski, kundansvarig hos Advitum, som börjat på Växjökontoret.

Annons

Företaget som erbjuder tjänster och produkter inom IT-infrastruktur till företag och organisationer. De ser redan ett behov av att anställa ytterligare medarbetare.

– Vår marknadsandel i Sydöstra Sverige är hög och vår målsättning är att med vårt koncept kring att ha extremt nöjda kunder och medarbetare även snabbt öka vår närvaro i Kronobergsregionen. Parallellt arbetar vi även vidare med att hitta andra lämpliga regioner att etablera oss i och ser väldigt positivt på framtiden, säger vd Markus Persson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons