Annons
Växjö

Företaget har flyttat in på Grand Samarkand: ”Mycket glada”

Växjö • Publicerad 21 oktober 2023
Grand Samarkand köpcentrum, galleria, Växjö, Arenastaden, butiker
Grand Samarkand köpcentrum, galleria, Växjö, Arenastaden, butikerFoto: Christian Hylse

Kliniken Växjö Hälsoforum, som främst har varit inriktat på företagshälsa, bytte i somras ägare till Feelgood Företagshälsovård AB och i augusti gjordes övergången. Nu har Feelgood Hälsoforum flyttat in på våning två på Grand Samarkand.

– Vi är mycket glada för möjligheten att öppna vår verksamhet på Grand Samarkand. Ett fantastiskt läge och lokal där vi kan erbjuda en modern företagshälsovård, säger verksamhetschef Daniella Timsa Magnusson.

Annons

Företagshälsovården ligger ovanpå gallerian och granne med Väster tandvård som öppnade i sina lokaler i november förra året. Det finns fortsatt en lokal på runt 350 kvadratmeter på ovanvåningen till uthyrning.

Växjö Hälsoforum har funnits i över 50 år men kommer trots att man bytt ägare till ett storföretag med verksamhet runt om i landet att fortsätta verka lokalt.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons