Annons
Växjö

Företaget invigde nya lokaler i Växjö city

Rekryteringsföretaget Re-Source i Växjö har flyttat till nya lokaler på Västergatan i anslutning till Konserthuset. I torsdags kväll var det invigning med mingel och visning.
Växjö • Publicerad 5 december 2022
Re-Source har funnits sedan 2016. Vi är framför allt specialiserade på chefsrekrytering, berättade Anna Persson, Marie Björkman och Cecilia Ahlqvist.
Re-Source har funnits sedan 2016. Vi är framför allt specialiserade på chefsrekrytering, berättade Anna Persson, Marie Björkman och Cecilia Ahlqvist.Foto: David Färdigh
Bland invigningsgästerna fanns Fredrik Lindblad, VD för Växjö Linnaeus Science Park, och Karolina Ganholt från Access Revision.
Bland invigningsgästerna fanns Fredrik Lindblad, VD för Växjö Linnaeus Science Park, och Karolina Ganholt från Access Revision.Foto: David Färdigh
Serverade gästerna snittar och bubbel gjorde Lykke Persson Hellberg och Nellie Björkman.
Serverade gästerna snittar och bubbel gjorde Lykke Persson Hellberg och Nellie Björkman.Foto: David Färdigh
Fantastiskt fina och välkomnande lokaler. Perfekt för rekryteringsintervjuer, tyckte Tomas Bergdahl och Camilla Ivarsson.
Fantastiskt fina och välkomnande lokaler. Perfekt för rekryteringsintervjuer, tyckte Tomas Bergdahl och Camilla Ivarsson.Foto: David Färdigh
Trivsamt och snyggt inredda lokaler, berömde invigningsgästerna Lars Larsson och Eddie Andersson.
Trivsamt och snyggt inredda lokaler, berömde invigningsgästerna Lars Larsson och Eddie Andersson.Foto: David Färdigh
Roligt att kolla in Re-Sources nya lokaler. Verkligen förstklassiga, recenserade Ebba Arnred som välkomnades av Cecilia Ahlqvist.
Roligt att kolla in Re-Sources nya lokaler. Verkligen förstklassiga, recenserade Ebba Arnred som välkomnades av Cecilia Ahlqvist.Foto: David Färdigh
David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons