Annons

Företaget köps upp: ”En otroligt spännande resa”

Växjö • Publicerad 2 april 2024
Webropols vd Katri Perälä och Josefin Lineback, vd för Webropol Sverige, tillsammans med André Francois, medgrundare och styrelseordförande för Happy at Work.
Webropols vd Katri Perälä och Josefin Lineback, vd för Webropol Sverige, tillsammans med André Francois, medgrundare och styrelseordförande för Happy at Work.Foto: Pressbild

Happy at Work som erbjuder en digital tjänst för mätning av företags arbetsmiljö köps upp av finska Webropol. Happy at Work grundades i Växjö 2018 men har de senaste åren haft sin bas i Göteborg.

– Det har varit en otroligt spännande resa att bygga upp Happy at Work och se hur våra lösningar har gjort skillnad för så många organisationer. Att nu bli en del av Webropol känns tryggt och lovande, säger André Francois, medgrundare och styrelseordförande i Happy at Work.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons