Annons
Växjö

Företaget öppnar på Nylandaområdet

Växjö • Publicerad 20 december 2022
Med etableringen på Nylandaområdet kraftsamlar vi åkeriverksamheten i Växjö och gör samtidigt en rejäl framtidssatsning på 3PL-lager, säger Johan Hanke, Stefan Carlsson, Pierre Eriksson och Stefan Andersson på JSC Förvaltning.
Med etableringen på Nylandaområdet kraftsamlar vi åkeriverksamheten i Växjö och gör samtidigt en rejäl framtidssatsning på 3PL-lager, säger Johan Hanke, Stefan Carlsson, Pierre Eriksson och Stefan Andersson på JSC Förvaltning.Foto: David Färdigh

I nordvästra Växjö, vid Småland Airport, utvecklas ett nytt verksamhetsområde på 140 hektar. Nu är första företaget på väg att dra igång verksamheten på Nylandaområdet.

Transport- och logistikkoncernen JSC Förvaltning har byggt en ny omlastnings- och lagerbyggnad som snart tas i drift.

Annons

Det är en byggnad på 8 000 kvadratmeter som ska rymma både omlastningsterminal, trafikledningskontor och 3PL-lager. Dessutom ska Opus Bilprovning för tunga fordon hyra in sig i lokalen.

JSC Förvaltning har tidigare haft sin verksamhet i Växjö utspridd på tre olika ställen men nu kraftsamlar de åkeriverksamheten, koncentrerar verksamheten till en plats och gör en storsatsning på trepartslogistik.

JSC äger en tomt på 30 000 kvadratmeter på Nylandaområdet. Det finns möjlighet att bygga ut de nybyggda lokalerna.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons