Annons
Växjö

Företagsbilar utsatta för stöldliga i Växjö

Växjö • Publicerad 2 december 2021

Här saknas innehåll

Flera parkerade företagsbilar i Växjö har i veckan utsatts för nattliga stölder, skriver Smålandsposten. Bilarna har stått parkerade på Dalbovägen, Krukmakargatan i centrum och Håkan Sjögrens väg på norr. Tjuven eller tjuvarna har krossat en ruta och stulit värdefulla hörselkåpor som legat synliga i fordonen.

– Hantverkarna måste tänka på var man parkerar sina fordon och att inte ha stöldbegärliga föremål synliga, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel, till Smålandsposten.

Annons

Även en hantverkarbil på Pilgatan i centrum utsattes för inbrott samma natt. Där stals en stor mängd verktyg värda totalt cirka 13 000 kronor.

Polisen misstänker att det är samma gärningspersoner som ligger bakom stölderna. Än finns inga misstänkta.

Genrebild.
Genrebild.Foto: ARNE FORSELL

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons