Annons
Växjö

Fortnox vann pris på gala: ”En inspirationskälla för oss alla”

Växjö • Publicerad 26 oktober 2023
Elin Ivarsson och Filip Schröder på Fortnox vann "Årets förebild inom Employer Branding" när Karriärföretagen arrangerade Stora Karriärdagen 2023.
Elin Ivarsson och Filip Schröder på Fortnox vann "Årets förebild inom Employer Branding" när Karriärföretagen arrangerade Stora Karriärdagen 2023.Foto: Pressbild

Nyligen arrangerades den Stora Karriärdagen där Sveriges mest attraktiva arbetsgivare presenterades och prisades. Det blev flera vinster till Kronobergsföretagen.

Filip Schröder och Elin Ivarsson på Fortnox utsågs till ”Årets förebild inom employer branding” av yrkeskategorin IT. Enligt motiveringen har de ”med visionärt ledarskap och konsekvent agerande satt en ny standard för branschen. Genom att skapa tydliga och långsiktiga resultat har personerna blivit en inspirationskälla för oss alla”.

Markarydsbaserade Nibe utsågs till ”Årets nykomling” av civilingenjörer, som också utsåg Tingsrydsföretaget Holtab till vinnare av priset ”Bästa sociala medier”.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons