Annons
Växjö

Forwarden förlänger med Lakers

Växjö • Publicerad 9 mars 2023
Hugo Gustafsson.
Hugo Gustafsson.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Hugo Gustafsson kom till Växjö Lakers för två år sedan och har sedan dess gjort 25 (10+15) poäng på sina 89 grundseriematcher. Nu har forwarden skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben och blir i och med det kvar till och med säsongen 2024/2025.

– Jag har trivts i laget och staden sedan dag ett jag kom hit, så när möjligheten om förlängning kom upp var det ett självklart val för mig! Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som ishockeyspelare och människa här framöver, säger forwarden i ett pressmeddelande.

Annons

Hugo Gustafssons förlängning är den sjätte i ordningen att presenteras inför kommande säsong.

– Hugo har vuxit ut till en av våra nyttigaste spelare. Vi får alltid ut värdefulla egenskaper varje kväll oavsett om det innebär produktion eller inte. Det kommer bli mycket spännande att se vilka nivåer Hugo och vi kan ta hans spel till under de kommande två åren, säger sportchef Henrik Evertsson.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons