Annons
Växjö

Franchisetagaren i Växjö prisas av stora kedjan

Växjö • Publicerad 25 april 2023
SB Group tar emot priset Innovator of the Year under O’Learys Awards 2023.
SB Group tar emot priset Innovator of the Year under O’Learys Awards 2023.Foto: FOTOGRAF PAUL LINDQVIST

I år firar restaurangkedjan O’Learys 35 år och sedan 25 år tillbaka har de prisat och hyllat franchisetagare inom kedjan. Nu har Årets Franchisetagare 2023 utsetts i olika kategorier.

– Det är verkligen en ära att få möjligheten att arbeta tillsammans med så dedikerade och drivna franchisetagare som vi får hos O’Learys. Våra franchisetagare, tillsammans med sin personal, utgör kärnan i vår verksamhet och det är dem som skapar de magiska och minnesvärda upplevelserna för våra gäster runt om i världen, säger Andres Myhrman, vd för O’Learys.

Annons

Årets Innovator of the Year blev SB Group som bland annat driver O’Learys i Växjö och Kalmar samt fyra andra enheter i Sverige.

Priset går till en franchisetagare som har ”tänjt på gränserna för innovation för att ständigt förbättra och främja sin dagliga drift och affärsverksamhet”. Enligt ett pressmeddelande visar SB Group alltid prov på stort driv och innovation när de utvecklar sina verksamheter.

”De driver den digitala utvecklingen och utmanar gamla arbetssätt. Med hjälp av sitt innovativa arbetssätt driver de sina O’Learys väldigt framgångsrikt och letar alltid efter nya möjligheter till utveckling”, står det i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons