Annons
Växjö

Frank lämnar toppuppdraget i Moderaterna

Kronoberg • Publicerad 11 mars 2023
Suzanne Frank (M).
Suzanne Frank (M).Foto: Lena Gunnarsson

I sex år har Suzanne Frank (M) varit länsordförande i Moderaterna i Kronobergs län. Nu har hon meddelat att hon inte ställer upp för omval vid länsförbundsstämman i Tingsryd den 22 april.

”Det har varit väldigt roligt att få leda moderaterna i länet! Vi har lyckats utveckla vårt parti och vi har ett starkt moderat lag i Kronoberg! Uppdraget har gett mig mycket positiv energi och jag har känt ett starkt stöd från våra medlemmar och våra väljare! Nu är det dags för mig att lämna över stafettpinnen till nya krafter som kan ta över i god tid innan nästa val och önskar min efterträdare varmt lycka till att fortsätta leda arbetet för moderaterna i länet”, säger Suzanne Frank i ett pressmeddelande.

Annons

Nu söker valberedningen efter en ny kandidat som länsordförande. Ett namn kommer att presenteras i god tid före den 22 april.

”Vi vill från valberedningen givetvis tacka Suzanne för hennes sex år som förbundsordförande, där hon lett arbetet, för att Moderaterna ska växa i länet och det har hon gjort med bravur. Väljarstödet har ökat i sex kommuner och Moderaterna har återtagit det andra mandatet till riksdagen”, säger valberedningens ordförande Thomas Ragnarsson.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons