Annons
Växjö

Fredrik Strage berättar om festivalfloppar i ny enmansshow

Växjö • Publicerad 19 maj 2023
Fredrik Strage.
Fredrik Strage.Foto: Magnus Talib

Musikjournalisten och författaren åker i sommar och höst ut på turné med sin enmannashow The Fredrik Strage Festival Tour. Under showen så ska han berätta om rockfestivalernas historia, med speciellt fokus på två mytomspunna svenska festival-floppar.

Showen är en fortsättning på Fredrik Strages turné från 2021 och 2022, ”Strage on Stage”, som lockade storpublik över hela landet.

Annons

– Jag gör det för rockens skull. Och för alla som är för gamla och trötta för att åka på festival, men som ändå vill uppleva den speciella magin. Att se min nya show är som att gå på rockfestival minus allt det jobbiga. Man slipper tinnitus, bakfylla och herpes. Man slipper också musiken, vilket skulle kunna vara en nackdel, men de flesta som ser mig live håller nog med om att det är roligare att höra någon prata om musik än att lyssna på den, säger Fredrik Strage i ett pressmeddelande.

Den 22 september intar han scenen på Kafé de Luxe i Växjö.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons