Växjö

Frisörföretaget kan vinna fint pris

Växjö • Publicerad 1 april 2023
Gunilla Bergfeldt, vd på Bergfeldts frisörer.
Gunilla Bergfeldt, vd på Bergfeldts frisörer.Foto: Nadia Hagberg

Varje år genomför Frisörföretagarna den prestigefyllda tävlingen Årets frisör, vars syfte är att höja kreativiteten i hantverket och synliggöra den höga kompetens som finns ute i landet.

Nu har alla nominerade till Årets Frisör 2023 presenterats och vinnarna avslöjas den 13 maj. I kategorin Årets arbetsgivare är Bergfeldts frisörer med salonger i Växjö, Älghult, Kalmar och Karlskrona nominerat. De möter Gro hår & skägg i Göteborg, Znygg i Luleå och Salong Tingeling i Skövde.

– Vi är så förväntansfulla! Årets Frisör är alltid årets höjdpunkt för oss. Att bli nominerad i någon av kategorierna är verkligen stort både för frisören och salongen de arbetar på, det är ett kvitto på hantverksskicklighet på hög nivå och de är värda att hyllas. Juryn i Årets Frisör har gjort ett gediget jobb och i år var det rekordmånga anmälda till tävlingen. Vi är så glada att få visa upp de stora talanger vi har i Sverige, säger Wiveka Gillow, vice vd på Frisörföretagarna som är tävlingens arrangör.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.