Annons

Fyra män misstänks för rån i Växjö

Växjö • Publicerad 12 januari 2024
.
.Foto: ADAM WRAFTER

Den 5 oktober förra året utsattes två män i 30-35-årsåldern för en attack på Teleborg. Nu har polisen identifierat de fyra män som är misstänkta för händelsen. De är mellan 23 och 26 år gamla.

En av de misstänkta ska ha gått fram och knuffat på en av målsägandena innan han tog dennes mobiltelefon. Därefter kom tre andra gärningsmän till platsen och utdelade slag. En målsägande ska ha skurits på halsen och det förekom dödshot under rånet innan rånarna tog kontanter och id-kort.

Annons

En av rånarna misstänks också för misshandel genom att slå mot den andre mannen.

En 23-årig man som misstänks greps senare under samma kväll och är tidigare dömd för fem personrån i Växjö. Han förekommer under 17 avsnitt i belastningsregistret.

En 25-åring och en kamrat till honom som också deltog i rånet misstänks för ett annat rån den 8 oktober i korsningen Östregårdsvägen/Teleborgsvägen i Växjö. De tvingade offren att swisha 500 kronor och annars skulle de skjutas. En av männen skallades under rånet.

Det finns flera brottsmisstankar. Läs mer här.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons